Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Pewnie łowiłeś za hurtownią Demeter. Mam tu najbliżej, ale nie lubię tu łowić. Co chwile jakieś żule itd.. Szkła rozbite. Porażka Co posprzątasz to na następny dzień znów syf jest.
_________________ Kushiro Lancer Jig 2,7m/4-16g
Shimano Catana 2500 FA
AdSense
Ważna informacja: Reklama nie wyświetla się osobom zalogowanym. Zaloguj się, lub przejdź do formularza rejestracyjnego.
Już wiem dlaczego tak mało ryb jest na tym odcinku ,gdy tam ostatnio byłem,widziałem jakieś zwierze, nie wiem co to było ale miało ponad metr, pewnie jakiś bóbr albo wydra czy coś takiego(pewnie to ono wyjada ryby).
patryk23021996, jest tam dużo bobrów (efekty widać, była kiedyś fajna tama zrobiona przez nie - ktoś ją zniszczył). Ale możliwe, że jest tam też wydra... Nie widziałem tego ale słyszałem o jakimś zwierzu
Shimano Catana 2500 FA
No właśnie tak mi się zdawało. I jedni mówią, że to biało-czarne drudzy biało-brązowe. Bardzo możliwe, że wydra Kumpel stwierdził, że to foka - ale to nie te wody
Shimano Catana 2500 FA
To bóbr.... Wydra ma taki długi ogon, zwężający się Zresztą proponuje przyjrzeć się obu zwierzakom na internecie, żeby rozpoznać jak się będzie widzieć
Pozwolę sobie wkleić co spożywa bóbr i wydra:
Bóbr:
"Latem bobry żywią się głównie roślinami wodnymi i przybrzeżnymi, zimą odżywiają się łykiem drzew liściastych (najczęściej topoli, wierzby), które zgromadziły w lecie. Drzewa stanowią jeden z budulców żeremi."
Wydra:
"Tryb życia. Doskonale pływa. Główny jej pokarm stanowią ryby, ale uzupełnia pożywienie także gryzoniami, ptakami wodnymi i błotnymi. Na polowania wychodzi nocą."
Myślę, że bardzo możliwe jest to, że żyje sobie tam wydra
Shimano Catana 2500 FA